Donatius

Home / Donatius

donaciones

Com fer donatius

Gràcies a les aportacions dels patrons, d’empreses i de particulars, es fa possible any darrera any el finançament de la Fundació, però per assegurar que aquesta important tasca fundacional pugui seguir oferint l’ajut i suport a tots aquells que ho necessitin, és imprescindible mantenir la il·lusió, la seguretat i certesa de continuïtat de futur; aquesta és la raó que ens motiva a demanar-vos poder comptar amb la col·laboració, suport i interès de tots vosaltres.
A continuació trobareu el formulari per poder fer les vostres donacions:

Podeu deixar aquesta butlleta directament a les oficines de la Fundació, al carrer Mallorca, 283, pl. b., 08037 de Barcelona, telèfon 93 496 18 80, o bé per correu a l’adreça indicada o si preferiu podeu fer l’ingrés directament al compte d’Arquia, 3183 0803 1420 0062 8426 fent constar “Donatiu per la FdIG”, nom, adreça i DNI i/o NIF, per tal de poder enviar-vos el rebut acreditatiu.

Deduccions fiscals

Si has decidit fer-te soci o realitzar un donatiu puntual a La FdIdG t’’ informem que pots deduir-te aquestes donacions de tu declaración de la renta. de la teva declaració de la renda. Per a 2019 s’han incrementat els tipus de deducció aplicables a les donacions que es realitzin en favor de La FdIdG, com a Entitat acollida al règim fiscal especial de la Llei 49/2002, de 23 de desembre:

A mode de resum, els percentatges de deducció a aplicar són:
DONATIUS PERSONES FÍSIQUES2016
Primers de 150 €75 %
Mateixa entitat durant al menys tres anys35 %
Resta30 %
Límit deducció base liquidable 10 %
DONATIUS PERSONES JURÍDIQUES2016
Mateixa entitat durant al menys tres anys40 %
Donacions en general35 %
Límit deducció base liquidable10%

Si ets persona física, a l’ IRPF corresponent a 2019 podràs deduir-te el 75 % de l’import de les teves quotes i/o donatius íntegres per aportacions de fins a 150 € a l’any. A partir d’aquesta quantitat la deducció serà del 30 % o del 35 % si portes col·laborant amb nosaltres al menys 3 anys seguits, amb un límit del 10 % de la base liquidable.

Si ets persona jurídica, a l’ Impost de Societats podràs deduir-te el 35 % de les teves quotes i/o donatius íntegres. Si portes col·laborant amb nosaltres al menys 3 anys seguits la deducció serà del 40 %, amb un límit del 10 % de la base liquidable.

Si ets persona física o jurídica no resident a Espanya i obtens rendes al nostre país, tens també un benefici fiscal per l’import dels teus donatius. Pots consultar-ho en www.aeat.es

Si resideixes a una Comunitat Autònoma subjecta a un règim foral particular o que ha establert deduccions addicionals per donacions a ONG, les deduccions aplicables poden ser diferents.

Recorda que per a què puguem informar a l’Agència Tributària de l’ import de les teves quotes i donatius és imprescindible que ens hagis facilitat el teu DNI o NIF i domicili.

Si us plau, si encara no ho has fet, truca’ns al 93 496 18 80 (ext.5050) o escriu-nos a fundacio@icab.cat

Si vols ampliar la informació sobre aquests beneficis fiscals, si us plau, consulta la web de l’Agència Tributària: www.aeat.es