Avisos legals

Home / Avisos legals


En virtut de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l’informem que aquesta pàgina Web es propietat de la Fundació privada degà Ignasi de Gispert, en endavant La Fundació, amb domicili c/Mallorca 281, planta baixa 08037 Barcelona al amb NIF núm. G62025226.

Per qualsevol consulta o proposta contacti’ns al e-mail fundacio@icat o al telèfon 93 496 18 80 Ext. 5050.

L’accés a la nostra pàgina web per part de l’USUARI és gratuïta i està condicionada a la prèvia lectura y acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem que llegeixi detingudament. L’USUARI en el moment en que faci servir el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús haurà d’abstenir-se de fer servir aquest portal i operar mitjançant el mateix.

La nostra pàgina web té per objecte crear un canal de comunicació així com oferir diverses informacions, continguts i notícies relacionades amb la Fundació.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis i fins i tot suprimir-la de la xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot de forma unilateral i sense previ avís.

Aquesta web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya quedant sotmesa a ella tant els nacionals com els estrangers que utilitzin aquesta Web.


A.
PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges i codis font són propietat de la Fundació o de tercers als quals se’ls ha adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de la Fundació per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los i especialment comercialitzar-los o a fer ús de qualsevol dret pertanyent al seu titular.

L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix i s’autoritza exclusivament a permetre l’accés a la nostra web, quedant prohibida a altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Tanmateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a otorgar-se la categoria de col·laborador o soci de la Fundació.

Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.


B. CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix prèvia suscripció o registre.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina Web de conformitat amb la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents condicions generals d’ús. L’accés a la nostra Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari que respondrà, en tot cas, dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos

L’usuari té expresament prohibida la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts a la present página web, per procediments diferents als estipulats a les presents condicions d’ús, i en el seu cas, a les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats serveis.

Atesa la impossibilitat del control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posi a la seva disposició, li comuniquem que la Fundació queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que es poguessin derivar per l’ús d’aquelles pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l’usuari, a qui recomanem que llegeixi els avisos legals que regulin totes les webs.

la Fundació es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renuncia formal a les mateixes, romanent aquestes vigents fins els plaços de prescripció de les infraccions.

C. RESPONSABILITATS

Al posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina Web li volem oferir tota una sèrie de  continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant, no respondrem de la presència de virus o altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

L’usuari es compromet a no posar en perill el bon funcionament de la nostra pàgina web, els seus sistemes informàtics ni els seus recursos tecnològics, i a no interferir en la utilització correcta d’aquests sistemes i recursos posats a disposició de l’USUARI.

L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que es derivi sobre la pàgina web, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com el no assoliment de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l’usuari a mantenir indemne a la Fundació per qualsevol reclamació derivada, directa o indirectament, d’aquests fets.

La Fundació no garanteix la exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers o enllaçables a altres websites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús dels mateixos.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta íntegra i expressament.

L’USUARI és plenament conscient de que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica la acceptació de les presents condicions d’ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas de que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferencia entre les parts en la relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes es sotmeten, amb renuncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Barcelona.


D. VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Les presents Condicions Generals d’Ús han estat establertes amb data 01/03/2016. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau comprovi la data d’emissió cada cop que es connecti a la pàgina web i així tindrà la certesa de que no s’ha produït cap modificació que li afecti.