Cuinar amb mel

Cuinar amb mel

RECEPTA BACALLÀ DELS ROMANS

Ingredients

  • Bacallà
  • formatge brie
  • romaní
  • mel

preparatius:

  • Posar en el forn un llit de patates, carbassó, i pastanaga
  • Deixar uns minuts el romaní amb una mica d’aigua, per tal que desprengui el seu aroma
  • Reduir el romaní amb aigua i amb 4 o 5 cullerades de mel

Al forn:

  • Posar a sobre del llit, el bacallà untat amb la reducció aconseguida, i quan falti uns minuts per a que estigui cuinat, afegir-li el brie a sobre del bacallà.

Bon profit!!

Utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca