Cocinar con miel

RECETA BACALAO DE LOS ROMANOS

Ingredientes

  • Bacalao
  • queso brie
  • romero
  • miel

Preparativos:

  • Poner en el horno un lecho de patatas, calabacín y zanahoria
  • Dejar unos minutos el romero con un poco de agua, para que desprenda su aroma
  • Reducir el romero con agua y con 4 o 5 cucharadas de miel

 

Al horno:

  • Poner encima del lecho de patatas, el bacalao untado con la reducción conseguida y cuando falte unos minutos para que esté cocinado, añadirle el brie encima del bacalao.

Buen provecho!!

Utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca